Web design & development

Suntem o echipa de web design din Bucuresti orientata pe realizarea de site-uri capabile sa va puna in valoare calitatile proiectelor dumneavoastra.

Succesul unei afaceri pe Internet consta in a avea un site web care beneficieaza de web design atragator ce ofera un impact deosebit asupra vizitatorilor, promovat si optimizat in asa fel incat sa asigure o pozitie fruntasa in rezultatele motoarelor de cautare.
Web design, creare pagini web, site de prezentare

Ai o afacere noua pe care doresti s-o promovezi online prin intermediul unui site web? Noi suntem echipa perfecta pentru proiectele tale.

Optimizare site-uri web pentru motoare de cautare, promovare online

Te-ai saturat sa platesti bani pe publicitate fara sa ai rezultate semnificative? Incearca serviciile de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) si vei vedea cum site-ul tau va primi mai multi vizitatori si vei castiga noi clienti. Pentru mai multe informatii intra aici.

Planificarea unei strategii pentru Internet si a unui site web este mai mult decat ce se intelege in general prin termenul “web design”.

Importanta este dezvoltarea unei imagini profesionale si consistente care sa se integreze perfect cu celelalte strategii de marketing si alte procese ce tin de datele firmei dumneavoastra si care sa-i convinga pe vizitatori sa devina si clienti. Avand in vedere ca statisticile ne arata ca un vizitator ramane in medie 15 secunde pe o pagina a unui site, putem trage concluzia ca a avea un site nu inseamna nimic daca acesta nu reuseste sa convinga vizitatorul in primele 15 secunde, iar apoi sa-l directioneze catre informatiile care ii sunt utile si care trebuiesc promovate.

Oferta noastra cuprinde realizarea unor siteuri deosebite, cu un design grafic unic, compatibil cu toate browserele populare si cu un ridicat nivel de interactivitate, incluzand si mecanisme de administrare a continutului.

Va oferim solutii integrale, inclusiv prin realizarea sau achizitionarea de fotografii (din banci de imagini specializate) pentru prezentarea produselor dumneavoastra sau pentru ilustrarea siteului. Bivuac Media va sta la dispozitie atat pentru procesul de stabilire a temei, cat si pentru procesul de alegere, achizitie si prelucrare.
In functie de necesitati, va oferim posibilitatea de a opta pentru urmatoarele categorii de servicii:

  • Identitate Grafica
  • Concepere si Realizare Design site
  • Redesign siteuri existente
  • Animatii Flash, Bannere
  • Fotografie Profesionala

Design grafic standard si compatibilitate intre browsere…
Grafica standard nu inseamna nimic plictisitor sau obisnuit ci doar ca e realizata folosind tehnologii actuale cu imagini GIF si/sau JPEG. Internetul se orienteaza spre informatie si livrarea acesteia rapid prin urmare designul grafic pentru site-uri web trebuie sa fie elegant dar in acelasi timp oarecum simplu. Utilizatorii doresc informatie de calitate nu pagini web colorate si/sau animatii inutile. Alta problema in realizarea unui design standard o reprezinta compatibilitatea intre browsere web folosite in mod curent precum Mozilla Firefox, Opera sau Internet Explorer.

Flash design si realizarea site-urilor web in flash…
Designul flash pentru site-uri web este foarte potrivit atunci cand pagina trebuie sa lase o impresie puternica asupra vizitatorului. Bineinteles ca designul flash are avantaje si dezavantaje insa e singura tehnologie ce poate fi folosita pentru o experienta intensa si impresionanta. Folosirea flash-ului este binevenita si in creatia de cd-uri de prezentare sau a bannerelor multimedia datorita plusului de interactivitate si aspectului grafic deosebit.

Identitate vizuala companie, logo design, personalizare antet…

Recunoasterea brand-ului este un fapt important in departamentele de marketing ale companiilor. Dar aceasta recunoastere poate fi atinsa numai prin crearea unei identitati vizuale si a unei imagini potrivite pentru o companie. Procesul consta in designul logo-ului, realizarea site-ului web, personalizarea cu antet a documentelor interne si realizarea de materiale publicitare, carti de vizita si CD-uri de prezentare.

Portofoliu:

www.magazinulmammut.ro
- site cu vanzare online autoadministrativmammut

www.eclimb.ro
- portal multiuser autoadministrativeclimb

www.fpix.ro
- Ture foto in Delta Dunarii, cursuri fotofpix

www.floris.ro
- site prezentare companie productie florifloris

www.lasportivaromania.ro
- site vanzari online echipament alpinismla sportiva

www.avocatprofesionist.ro
- site prezentare avocatavocat

www.echipament-alpinism-utilitar.ro
- site de prezentare si vanzare echipament alpinism industrialutilitar

www.ghidalpin.ro
- site de prezentare ghid alpinismvlad