Despre noi

Cu o experiență de peste 5 ani, în care am realizat impecabil mai mult de 50 de proiecte diferite, Bivuac Media este o firma  cu capital social românesc, ce dezvoltă software și aplicatii web, având sediul în Bucuresti. Probabil că ați auzit despre multe astfel de firme web design sau agentii web, așa că ceea ce dorim noi să vedeți nu este firma, ci echipa din spatele ei.

În toți anii aceștia, am avut de-a face cu foarte mulți clienți pretențioși și credem că am împlinit visul lor, mai exact am transpus cu succes afacerile / imaginea lor în mediul online. Ceea ce ne recomandă cu adevarat este faptul că mereu am gasit soluția optimă, atunci când vine vorba de buget, pentru că și noi am pornit odată de jos.

ab

Avem experiență, punem pasiune, suntem dinamici și plini de elan, dar știm că lucrurile bune și de calitate nu se obțin peste noapte. Ne-am aliat și am înființat Bivuac Media din dorința de a oferi servicii de creare siteuri web, creare magazine online, promovare site și optimizare SEO. Dar nu orice tip de servicii, ci de cea mai bună calitate, pentru orice tip de client.

Datorită mediului online mereu dinamic și imprevizibil, trebuie să recunoaștem faptul că, nu mereu lucrurile au mers perfect din prima, așa cum și-au dorit clienții, însă datorită experienței noastra ca firma web design, mereu am reușit să remediem rapid orice problemă, finalul fiind mereu fericit.